Vi arbetar mot både stora och små kunder, systemlösningar kontra mindre webbplatser. Nedan visas exempel på kunder, uppdrag och produkter.

KUNDER OCH UPPDRAG

Victorias Service

Om du behöver hjälp med hushållsnära tjänster med RUT-avdrag eller textil- och sömnadstjänster så hör av dig till Victoria så kanske hon kan hjälpa dig. Webbplatsen är byggd med Wordpress och mySql.
Läs mer på www.v-s.se

I uppdraget ingående delar:
Victorias Service

Plan it

Italic har i samarbete med Itiro Norr AB utvecklat ett resursplaneringssystem.
Det webbaserade systemet används på flera orter i Norrbotten av Goodtech Projects & Services AB för sin resursplanering. Teknik MS SQL och .NET MVC.
 

I uppdraget ingående delar:

BDX

Italic AB har på uppdrag av BDX bolagen AB utvecklat ett IT-stödsystem för arbetsorderhantering. Systemet består av 4 moduler, två appar och två webbplatser. En app är för kundens inventering och beställning och en app är för entreprenörens arbetsorderhantering i fält. BDX och kund har sedan var sin webb för att administrera projekten. Apparna är designade mot Ipads, webbarna är utvecklade i .NET och databas är MS SQL.

I uppdraget ingående delar:

Solveigs vantar

Stickning är Solveigs stora intresse, vantstickning i kombination med att rita mönster är den perfekta sysselsättningen och en mycket stimulerande verksamhet. Solveig har också gett ut böcker och kalendrar, Solveigs vantar och Inspiration från norr samt Vantkalendern i olika årgångar. På webbplatsen finns också ett bildgalleri på vantar och några gratis mönster och stickbeskrivningar du kan hämta hem. Titta in på Solveigs webbplats och bli inspirerad!

www.solveigs-vantar.se

I uppdraget ingående delar:

Leif Larsson

Leif Larsson, författare från Råneå som skrivit flera novell- och diktsamlingar.
Leif debuterade som 70 åring i bokbranschen. Innehållet i böckerna har några små korn av självupplevda händelser, andra med lite större, men de flesta är helt fabulerade. Ta en titt på Leif,s webbplats, provläs lite i en bok!

www.lars-son.se

I uppdraget ingående delar:
 1 2 3 4 5 6 Nästa > 
Italic AB
Kaserngatan 4
974 42 Luleå
0920-23 56 50
test
Grafisk design: Rickard Andersson