Vi arbetar mot både stora och små kunder, systemlösningar kontra mindre webbplatser. Nedan visas exempel på kunder, uppdrag och produkter.

KUNDER OCH UPPDRAG

Kalix kommun

Arbetsmarknadsenheten på Kalix kommun har efter noggrant övervägande valt Aksel som deras administrativa verktyg. Systemet har utvärderats under hösten 2012 och till årsskiftet kommer en skarp version att installeras.
Ännu en kommun väljer Aksel !

Se Aksel för mer info
I uppdraget ingående delar:

Proffix

En marknadsplats för att sälja, köpa och hyra. Runt om i Sveriges alla företag finns det maskiner, fordon och annan utrustning som inte används eller som behöver bytas ut. På byggarbetsplatser finns nytt och rivet material som blivit över och inte tas tillvara. Proffix är marknadsplatsen för allt detta.
Underliggande teknik är .NET och MS SQL och ett CMS-system.
Proffix finns också som App för Iphone och Android. Du hittar apparna i Appstore respektive Google Play.

I uppdraget ingående delar:

Åka flott

Åka flott är en mötesplats för finåkare. Runt om i Sverige finns många fina bilar och entusiaster som gärna visar upp sina ögonstenar. Det här är mötesplatsen för dig som söker ett flott åk och för dig som har en pärla att hyra ut.
Teknik: MS SQL, .NET och ett CMS-system som programmeringsplattform.

I uppdraget ingående delar:

60plus mässan

60plus Mässan - mässan för den aktiva senioren!
60plus Mässan arrangeras av Tierpsföretaget 60plus.se. 60plus Mässan utgår ifrån målgruppen 60+ intressen och behov. Arbetet med 60plus.se har gett god insyn i vad som är viktigt för dagens seniorer.  Dagens 60plussare är friska, aktiva och umgås mycket med vänner, reser mycket och ofta.

Läs mer om 60plus mässan: www.60plusmassan.se

I uppdraget ingående delar:

Raan.nu

Välkommen till Raan.nu !
En liten del av Råneås historia, syftet med denna webbplats är att det ska bli en mötesplats med temat Råneås 1900-tals historia.
Tekniken baseras på .NET, SQL och ett CMS-system som programmeringsplattform.

Länk till webbplatsen: www.raan.nu

I uppdraget ingående delar:
Italic AB
Kaserngatan 4
974 42 Luleå
0920-23 56 50
test
Grafisk design: Rickard Andersson