Vårt affärssystem i3

iFaktura och iTid

 

Lägg dina affärer i molnet! Du behöver ingen egen server, du behöver inga programvaror utöver en webbläsare. Du kommer åt dina uppgifter oavsett var du befinner dig och när du har tid.

Våra egna produkter iTid och iFaktura är rollstyrda och modulariserade. Det innebär samordningsvinster om du abonnerar på båda systemen, du kan använda systemen i samma gränssnitt utan att behöva logga in på nytt. Du har tillgång till data som delas mellan systemen, enkelt och bekvämt. Produkterna är utvecklade med tanke på att passa små och medelstora företag och kan användas var och en för sig eller tillsammans under gemensam inloggning. 

MolntjänsterProdukterna är "molntjänster", det innebär att du inte behöver installera nya programvaror för att använda våra system, en webbläsare och internet är vad som krävs, du kan starta upp arbetet i systemet omedelbart. Fördelarna med att använda ett webbaserat system med gemensam databas gör att problem med offline-användande och datasynkronisering elimineras och ingen egen it-support behövs.

Läs mer funktionerna i varje delsystem iFaktura och iTid
>>> Registrera dig nu, få 30 dagar kostnadsfritt!

Kontakta oss
Kontakta oss om du vill veta mer om systemet och kanske få en online demo?
Våra kontaktuppgifter finns under Kontakt. Om du vill att vi kontaktar dig, använd vårt kontaktformulär.

Italic AB
Kaserngatan 4
974 42 Luleå
0920-23 56 50
test
Grafisk design: Rickard Andersson